Na ona on sem spoznala moškega, ki mi je spremenil življenje

Ko sem po nekaj letih zakona ostala sama, sem bila nekaj časa povsem zaprta sama vase, nato pa sem se zaradi spodbude prijateljev odločila, da se prijavim na ona on in skušam spoznati kakšno novo osebo.

Najprej sem mislila, da je na ona on gotovo cel kup norcev, ki iščejo samo priložnost, kako bi kakšno razočarano žensko izkoristili, pase je izkazalo, da ni tako. Na ona on so povsem prijetni in vsakdanji moški in ženske, ki si tako kot jaz želijo malo družbe, če spoznavanje pripelje do tega, da si eden drugemu resnično všeč, pa še bolje.

Sama sem navezala stik z moškim, ki je od mene starejši dvanajst let in ima ravno tako za sabo buren zakon. Najbolj pomembno mi je bilo, da ima svoje življenje urejeno, saj nisem hotela nekih čustvenih pretresov. Ko sva se po nekaj klepetih na ona on odločila za srečanje, sem bila pozitivno presenečena.

Bil je uglajen, prijazen, pameten – nisem si mogla misliti, da je takšen človek samski. In po nekaj zmenkih sva oba zaprla svoja profila na ona on, saj sva si želela zgolj še družbe eden drugega. Vse se je postavilo na svoje mesto, vse se je obrnilo na bolje, in lahko rečem, da je moje življenje sedaj spet popolno.