Najboljši sms zmenki

Večkrat me je že zanimalo, kaj lahko dejansko prinesejo sms zmenki, zato sem se nazadnje odločil poskusiti. In vesel sem, da sem se odločil tako, kajti sms zmenki so se izkazali za zelo učinkovite in sem v kratkem času spoznal kar nekaj zanimivih žensk.

Prva, s katero so mi sms zmenki pomagali razviti intenzivnejši odnos, se sicer ni obnesla za dolgo – nekajkrat sva se dobila in skočila med rjuhe, a hitro sva ugotovila, da med nama ni tiste iskrice, ki bi bila potrebna, da bi najini sms zmenki postali stalnica.

Pri drugi pa je povsem drugačna zgodba. Izjemno se ujameva in med nama niso zgolj iskrice, temveč pravi ogenj, tako da so najini sms zmenki zdaj že začeli preraščati fizično privlačnost. Skupaj se imava res noro dobro in ugotavljava, da se ujameva na kar nekaj področjih, zato si zdaj želim, da bi ti hitri sms zmenki prerasli tudi v kaj več.

Sicer bo treba vložiti nekaj truda, ker sva zaradi dela oba precej zasedena in se ne moreva dobiti tako pogosto, kot bi želel, vendar mislim, da sva kljub temu na pravi poti. Kadar se dobiva zaradi seksa, nato običajno preživiva skupaj celo noč in se tudi veliko pogovarjava o najinih življenjih v preteklosti in tudi načrtih za prihodnost – upam, da bodo ti postali vsaj v neki meri tudi skupni.