Neverjetni porniči za bolj poseben okus

Suhice z našpičenimi ritmi in majhnimi joški, ali pa že na pogled umetnimi, mi grejo na živce, in veliko raje imam kakšno malo bolj konkretno prasico, pri kateri veš, da boš na sebi vsaj čutil njeno težo, ko te jaha.

Zato so pri meni vedno v igri porniči z BBW, torej malo bolj velikimi in obilnimi ženskami, pri katerih vsaj vidiš, kako se jim zatrese rit, ko jih porivajo, pa da imajo prave velike joške, pa da jih ni sram, da so se jim nad boki naredile tiste fuk ročke, ki jih je tako dobro prijeti, kadar jih porivaš in vi se rad zaganjal še nekoliko bolj globoko.

Predvsem pa so mi BBW porniči dokazali, da debeluške pri fuku veliko bolj uživajo, saj jim je čisto vseeno, kako so videti, si vmes ne popravljajo las in se ne trudijo, da bi imele trebuh potegnjen navznoter.

Porniči s suhimi preklami, ki spominjajo na obešalnik za perilo, naj bodo torej kar za koga drugega, sam imam raje malo mesa, ki še bolj stisne in v katerega je še veliko bolje natepavati.

Tako da raje pobrskam med porniči v posebni kategoriji, kjer ni strahu, da se bo ženska razčesnila od velikega kurca, ampak dejansko vidiš, kako ji paše, ko jo žgečka po njeni notranjosti.