Zasebni stiki mi pomagajo spoznavati osamljene ženske

Že nekaj let sem ločen in sam sebi se zdim že kar nekoliko prestar, da bi spoznaval ženske v raznih lokalih ob večernih urah in glasbi, prav tako pa ne iščem mladenk, ki jih običajno najdeš na takšnih mestih. Bolj si želim resne ženske v srednjih letih, ki že ima nekaj za sabo in zato tudi zrel odnos do življenja in partnerstva.

Prav takšne mi pomagajo najti zasebni stiki, preko katerih sem že vzpostavil kontakt s kar nekaj zanimivimi iz različnih koncev Sloveniji. Sedaj z njimi skoraj dnevno komuniciram in nekatere so mi precej prirasle k srcu, tako da menim, da bodo zasebni stiki obrodili kar dobre sadove.

Sicer pa se ravno sedaj pogovarjam z dvema, ki so mi ju predstavili zasebni stiki, da bi bil čas tudi za srečanje v živo. Obe sta prav tisto, kar si želim – pravih let, simpatičnega videza, urejeni in brez zadržkov. In prav to je najboljše, kar omogočajo zasebni stiki: da že na samem začetku iz ponudbe oglasov izbereš tista dekleta in ženske, ki ustrezajo tvojim osnovnim kriterijem, ne pa, da izgubljaš čas s tistimi, za katere hitro ugotoviš, da ti niti malo ne ustrezajo.

Zasebni stiki so tako moje življenje kar precej spremenili in kot kaže, ga bodo še bolj. Če se izkaže, da je katera od gospa prava zame, sem namreč odločen, da bom najino druženje naredil tako pestro, da sebova imela skupaj še lepše.